Hírek, információk - Halloween party az iskolában


Halloween party az iskolában2021. november 04.

A Halloween délután kétévente kerül megrendezésre iskolánkban, ahol az angolt tanuló diákok hat fős csapatokban versenyezhetnek egymással. Előzetes feladatként a gyerekeknek egy látványos Halloween posztert kell készíteniük, amelyek aztán az iskola aulájában kiállításra kerülnek. Ezen kívül fel kell készülniük egy rövid versikével Halloween témában, amelyet a verseny során elő kell adniuk.

A csapatból legalább egy tanulónak minél ötletesebb és ijesztőbb jelmezt kell viselnie, amelyet a bemutatás után a zsűri a megfelelő ponttal értékel.

A gyerekek különböző Halloween-i játékokban, feladatokban próbálhatják ki magukat, mérhetik össze a tudásukat.

Az idei Halloween vetélkedő szellemkereső játékkal kezdődött napsütéses őszi időben az iskolaudvarunkon. Ezt követte a szókereső, puzzle, múmiatekerés, almahalászat, valamint egy Halloween témakörrel kapcsolatos kvíz.

A játékos feladatok után a tanulók jóízűen elfogyaszthatták az előre elkészített Halloween-i süteményeket, amelyek félelmetesen finomra sikerültek.

Közben a zsűri tagjai értékelték a feladatokat és kihirdették az eredményt.  Minden csapat finom Halloween-i édességeket és az elért helyezésnek megfelelően oklevelet kapott jutalmul.

Az egész verseny is tele volt izgalommal és közelebb hozta a gyerekeket a Halloween-i kultúrához.

Köszönjük a Tanárainknak, hogy ebben az évben is szuper jó volt a Halloween party a Nádasdyban.

Kapcsolódó képgaléria

Vissza az előző oldalra
english magyar deutsch english